Jag har skaffat en laddstation till bilen

Jag har skaffat en laddstation till bilen

Tjenare och god eftermiddag, och nu ska jag skriva och berätta för er att jag har skaffat en elbil. Den skaffade jag redan i somras men jag måste säga att jag blev irriterad över att det var svårt att ladda den. Jag hade förbisett den viktiga detaljen att det inte fanns laddningsmöjligheter i närheten av där jag bor, men problem är till för att lösas, och hade jag investerat i en dyr bil kunde jag lika gärna investera i en laddstation hemma. Vem hade kompetensen att ge mig en laddstation? Ett företag som kan det här med elinstallationer i Lund med omnejd givetvis, så jag letade reda på ett företag som jag hört om förut, genom en kollega. Min kollega hade inte fått hjälp med en laddstation för han har en vanlig bil, däremot har min kollega skaffat ett smart hem med fjärrstyrning av funktioner i hemmet, och jag hade ett svagt minne av att han sagt att företaget som hjälpt honom var Kal-El. Jag frågade honom om detta och fick bekräftat att det var dem som hjälpt honom. Jag läste då på deras hemsida att de kan vara behjälpliga inom en hel del slags elinstallationer i Lund med omnejd, och att de även har rätt kompetens för att ge sina kunder med elbilar en laddstation hemma. Jag fick sedermera en laddstation och nu laddar jag bilen hemma vilket är otroligt bekvämt. Jag är tacksam över att det här företaget kunde hjälpa mig, och självklart vill jag av omtanke om er, berätta om Kal-El, för då kan ni i Lund som behöver hjälp med elinstallationer vända er till dem eftersom ni kan lita på mitt ord när jag säger att det är ett företag som är alla tiders. 


Kommentarer är stängda.